Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Het Tolhuys Brocante

Altijd heeft de richting brocante onze interesse gehad. Belgisch en Frans brocante, Engels landelijk en doorleefde spulletjes vinden we erg leuk. Het leuke aan het aanbod in brocante, landelijk, industrieel en vintage is dat alles zo mooi gecombineerd kan worden. Ook in combinatie met nieuwe strakke woontrends. Bij de Bosrand is het aanbod zo uitgebreid dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Van een klein woonaccessoire tot meubels waar je een hele woning mee kan inrichten.

Ook het Tolhuys heeft een uitgebreid woonaanbod  aan meubels die we hebben gerestyled en de reis richting de zuiderburen zal regelmatig gemaakt worden om weer mooie vondsten te doen en ze weer in onze stand aan te bieden. 

Voordat we hieraan begonnen zijn er al heel wat meubels gerestyled naar wens en op maat gemaakt. Dat doen we nog steeds. Dus als u een bepaalde wens heeft voor een meubel kunt u gerust contact met ons opnemen en kunnen we kijken of we voor een bepaald meubel op zoek kunnen gaan die we naar wens in kleur en style kunnen leveren.

Graag zien we u terug bij

Het Tolhuys

Tel: 0625272944
E-mail: hettolhuys@gmail.com

Gastenboek

  • 18-02-2017 - Vandaag onze kast geleverd gekregen. Heel erg bedankt voor het...  lees meer
  • 30-01-2017 - Goedemiddag, mag ik vragen waar al die mooie beelden naar...  lees meer
  • 08-10-2016 - Ik was van de week bij jullie en kreeg het...  lees meer
Plaats een bericht