Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Beauvoir

Bij Beauvoir vind je voornamelijk 'klein spul'; van een mooi geslepen glaasje, servet, bijbeltje, gehaakt kleedje tot serviesgoed, kistjes en blikken.

Het accent ligt op de Frans brocante maar ook de mooie spullen uit België en Nederland kan je hier vinden.

Er is altijd aanbod van religieuze spullen naast de thematische inrichting van de shop. Thema's als 'keuken', 'Pasen' en 'badkamer', maar daarnaast ook  leuke spullen voor de mannen zoals oude gereedschappen, kistjes, hang- en sluitwerk e.d.

De Franse brocante wordt met name gekocht in het zuid-westen van Frankrijk; de Hérault, Tarn, Gard, Ariège en Aude. Regio's waar nog volop brocantemarkten zijn (puces / vide-greniers) en waar je in de dépot-ventes en bij Emmaüs nog heerlijk uren kunt snuffelen in dozen, stellingkasten en magazijnen.

Frea Strik en Marjoleine Kwak zijn de eigenaren van deze shop en zij zien de shop als een verlengde van hun gezamenlijke hobby. Geen markt is veilig als zij in de buurt zijn, maar op een gegeven moment is je huis vol met 'troepjes'. De shop biedt een goed excuus om vooral de markten te blijven bezoeken en de mooie of charmante spullen te kopen.

Frea en Marjoleine

Tel. Frea 0655707078 E-mal: freastrik@online.nl
Tel. Marjoleine 0610240963 E-mail: m.kwak@zonnet.nl