Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Mercuriosa Brocante

Wij zijn Marleen Gogherman en Henk Fredriks en wonen in Wijk bij Duurstede.
Samen met Bart, onze broer/zwager, zijn wij met veel plezier en enthousiasme al vanaf 2010 onder de naam Mercuriosa  met een shop aanwezig in De Bosrand.

Wij houden van mooie, oude meubels en voorwerpen. Met een verhaal, met een geschiedenis. Met  liefde gemaakt. Soms in nog bijna perfecte staat, soms juist mooi door hun zichtbare sporen van gebruik en slijtage. Van meubels en voorwerpen die herinneringen of verwondering oproepen. Met een romantische, nostalgische sfeer. Meubels en voorwerpen die authentiek zijn.

Om die te vinden en in te kopen speuren wij markten, veilingen en dergelijke af. Voornamelijk in eigen land maar soms ook over de grens. Snuffelen is onze passie !

We hebben een brede smaak en interesse en die weerspiegelt zich in onze inkoop en ons assortiment. Het is dan ook lastig om onze stijl te benoemen, we houden het daarom maar op brocante. Dat is natuurlijk een heel ruim begrip waar iedereen zijn eigen invulling aan geeft. Voor ons is brocante: alle semi-antieke of oude voorwerpen die niet vallen onder de noemer antiek, maar ook rariteiten, curiosa en verzamelstukken.

In onze stand kunt u daarom allerlei objecten vinden, groot en klein, van bijna antiek tot stukken jonger, in alle kleuren en stijlen en variërend van een Biedermeier kast tot een oud handwerktijdschrift.

Snuffelen is zoals gezegd onze passie, we nodigen u graag uit die met ons te delen en eens lekker bij ons in De Bosrand te komen snuffelen !

Groeten Marleen, Henk en Bart.
Tel: 0343-480298 (na 18.00 uur)