Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

GeWoongoed bij Karin

Sinds 2012 zijn wij professioneel begonnen met uitoefening van onze grote passie, zijnde het op zoek gaan en verkopen van unieke & authentieke brocante stukken.
Inmiddels hebben wij in de loop der tijd een zeer ruim assortiment van o.a. respectievelijk oude unieke meubelstukken en gebruiksvoorwerpen; allen afkomstig uit Frankrijk.

Het assortiment wisselt continue. Zo is er altijd weer wat nieuws “oud” te vinden. Zo’n 2 keer per maand struinen wij onze adressen in Frankrijk af; op zoek naar dé authentieke brocante stukken die ons blij maken.

Het liefst zien wij onze meubels “naturel” , prachtig versleten & verweerd door de tand des tijd. Soms verdiend een meubelstuk iets meer aandacht dan gemiddeld. U vindt bij ons zo nu en dan een oud meubelstuk die door ons met respect in een nieuw “oud” jasje is gestoken.

Sinds maart 2017 hebben wij onze mooie collectie Frans brocante uitgebreid met een winkelruimte vol met V.I.P. stukken.

Opmerking:  V.I.P. staat voor Vintage, Industrieel & Patina.

Voor de liefhebbers heerlijk struinen tussen oud & authentieke gereedschapstukken, werkbanken, grote metalen kasten en nog veel meer.

Tevens bij ons te verkrijgen het luxe Life style magazine van Jeanne d’Arc Living. Een uniek magazine in zijn soort, vol met alles wat te maken heeft met authentiek Zweeds brocante en reproducties van bijzonder authentieke items uit het verre verleden. Een blad om vele malen ter hand te nemen. 

Instagram: klik hier

Facebook: klik hier

Website: klik hier

Marktplaats: klik hier