Ik ben Dannie van Baar, eigenaresse van De Brocante Marktstal. Op dit moment bestaat mijn bedrijf uit meerdere Shop-in-Shop's waarvan de grootste zich bevind in De Bosrand Brocante in Soest.

In 2009 is het voor mij begonnen. Voor de grap ben ik op markten en fairs gaan staan met mooie woonaccessoires. Al snel merkte ik dat mijn voorkeur uit ging naar spullen uit grootmoeders tijd. Toen ik begon stond ik vooral met spullen die ik gekregen had of uit mijn eigen huis kwamen. Omdat ik er snel achter kwam welke stijl ik leuk vond ben ik spullen gaan inkopen voor de markten. Voor het inkopen ging ik ook steeds verder, al snel haalde ik mijn inkopen uit Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Ik ging me steeds meer richten op een stijl, oude woonaccessoires en langzaam aan ook klein meubelen het BROCANTE. Ik had het nu echt te pakken!

Na 4 jaar op markten te hebben gestaan kwam ik terecht bij De Bosrand Brocante. Sinds september 2013 heb ik daar mijn shop waar ik erg trots op ben.

Mijn shop heeft de gezellige uitstraling van mooi Engels Shabby Chic met een vleug Frans Brocante. Ik plaats er regelmatig wat aparts tussen, dit maakt het allemaal net even anders.

Inmiddels heb ik een geheel eigen stijl gecreëerd waarbij ik woonaccessoires of meubels een andere “look en feel” geef.

Ook al is het echt Brocante wat we in de Bosrand verkopen toch volg ik de laatste trends en kleuren in het Brocante.

Laat u verbazen en kom gezellig langs. Wie weet zien we elkaar in mijn knusse winkel De Brocante Marktstal, shop nr. 17.

Hartelijke groet,

Dannie van Baar

0614690784

www.facebook.com/debrocantemarktstal

Gastenboek

  • 18-02-2017 - Vandaag onze kast geleverd gekregen. Heel erg bedankt voor het...  lees meer
  • 30-01-2017 - Goedemiddag, mag ik vragen waar al die mooie beelden naar...  lees meer
  • 08-10-2016 - Ik was van de week bij jullie en kreeg het...  lees meer
Plaats een bericht